Правила опције +ДОДАЈ на сајту су следећа:

  1. Садржај који у себи има непристојне речи, непотврђене информације или неисправну мејл адресу организатора са којим се не могу проверити информације, биће санкционисан. Уколико унесете исправну имејл адресу, добићете потврду да је систем прихватио вашу најаву, и да ће је администратор прегледати.
  2. Наслов најаве дешавања треба да буде јасно дефинисан. Наслов и опис дешавања не треба писати ВЕЛИКИМ словима, у целости. Најава треба да буде детаљна, информативна и занимљива. Уколико је опис догађаја преопширан за објаву, администратор задржава право да прилагоди текст према могућностима на порталу, али не мењајући смисао садржаја. Пожељно је да фотографије које прилажете за свој догађај буду јпг формат, хоризонтална оријентација, идеалне димензије не мање од 300×300 пиксела.
  3. Обављујемо најаве културних, уметничких, едукативних дешавања. Неће се објављивати пријављени догађаји уколико их не поднесе сам организатор/аутор, не можете пријављивати догађај у име других уколико за њега не сносите одговорност. Администратори сајта неће објављивати догађаје који спадају у забаву/ноћни живот, курсеве разних врста (јер не спадају у постојеће категорије на сајту). Не објављујемо приватне најаве (рођендане, веридбе, годишњице и сл), не објављујемо најаве које нису у директној вези са Нови Садом и ближом околином, не објављујемо политичке прогласе и све што проценимо да није за објављивање.
  4. Све примљене најаве морају бити прегледане, прилагођене и проверене пре него што буду објављене. Администратор задржава право да не објави садржај/најављени догађај, уколико сматра да је непостојећи (лажно пријављен).
  5. На време шаљите свој програм. Администратор сајта задржава право да не објави садржај чијa је најава пристигла 3 дана пред сам догађај. Ово је све у складу са техничким капацитетима и неопходним проверама за сам најављени догађај.
  6. Портал КултТура није одговоран за евентуално отказивање догађаја, промену термина или локације, уколико претходно није обавештен од стране организатора/аутора, најмање 24 сата пре самог догађаја.

Уколико имате додатних питања, обратите се администраторима сајта на info [at] kulttura.rs